Quarante – 3012

1,265,000 € · Borgarhus · SÅLT !
En fantastiskt egendom
Centralt beläget i den autentiska och eftertraktade pittoreska Occitanska byn Quarante ligger denna mycket privata fastighet bestående av tre separata hus, en stor trädgård, en stor pool 12 x 6 m och två orangerier från början av förra seklet, perfekta för fester och sammankomster. Det första huset är,
Huvudbyggnaden, Ett vackert Maison de maître.
Huset daterar från början av 1800-talet, mycket lämplig som B&B eller hotell. De intilliggande separata husen är lämpliga för privat boende och/eller för uthyrning med självhushåll.
Huvudhusets tre våningar inkluderar på entréplanet, kök, kontor, matsal, två salonger, tvättstuga/förråd och en gästtoalett med dusch.
På våningarna 1 och 2 finns gästrummen, 10 stycken dubbelrum varav 9 är med ensuite dusch och toalett. Det tionde sovrummet kan kopplas till ett av de andra sovrummen för att fungera som familjerum. På gästrumsavdelningen finns också ett vardagsrum som kan användas som familjerum med flera sängar eller kanske inredas med kök för att fungera som självhushåll.
härifrån till Den ombyggda stenladan

Det andra huset, som ligger en bit ner i trädgården med utsikt över polen, är mycket lämpligt för privat boende. Det består av kök/matrum, 4 sovrum, TV / vardagsrum, två duschrum, tre toaletter, tvättstuga och förråd. Framför huset finns en terrass.

Lägenhetshuset med garage.
ligger på kanten av den stora trädgården separerad från de andra husen med en mur.
På bottenvåningen i det huset finns ett garage och förråd och med ingång från gatan framför huset finns två lägenheter.
Den första lägenheten på gatunivån har ett kök / matsal-vardagsrum, ett sovrum med tillgång till en liten terrass och ett duschrum med toalett.
På andra våningen ligger nästa lägenhet med kök, dusch och separat toalett, tre sovrum och kontor / bibliotek. Från ett av sovrummen och från köket har du direkt tillgång till en rymlig terrass med utsikt över landskapet.
Detta är en vacker välskött egendom som passar den stora familjen eller  Dig som letar efter en härlig plats att starta en lyxig uthyrningsverksamhet.

En riktig pärla !

Bekvämligheter

Plats

34310 Quarante, Frankrike

Contact

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande

Message has been sent successfully.