Olonzac – 3646

320,000 € · Byhus · FÖRSTA KONTRAKT SIGNERAT.

I hjärtat av Olonzac hittar du detta gamla byhus som har moderniserats med god smak. Det har 4 sovrum, trädgård, terrass, pool, garage/lada med ytterligare 100 m2 utrymme. Ett fantastiskt tillfälle, missa inte det!

Du kommer in i huset till ett stort vardagsrum (40m2) som är klinker och har vackra takbjälkar och en öppen spis. Genom det stora köket/matsalen 25m2 har du tillgång via franska fönster till trädgården. Det finns ett duschrum på bottenvåningen, som också har en toalett och ett handfat och tillgång till garaget.

På första våningen finns två stora sovrum och ett duschrum med wc. Ett av sovrummen har franska dörrar som leder ut till en stor terrass på 30 m2 med utsikt över trädgården.

På andra våningen finns ytterligare två sovrum med takbjälkar och originalkakel. Det finns ett duschrum med wc och handfat på denna våning.

Utanför hittar du en inhägnad trädgård på 140m2, med pool och förrådsutrymme – perfekt sommarkök! Dessutom finns en lada på ca 100m2 som kan omvandlas – förarbete har gjorts – för att skapa mer bostadsyta.

Ett idealiskt hem eller fritidshus – med dokumenterat resultat av uthyrning. Olonzac är väl beläget för Narbonne och Carcassonne och har bra bekvämligheter samt ligger nära Canal du Midi. Vänta inte för länge med att göra ett besök.

 

Bekvämligheter

Plats

Olonzac, Frankrike

Contact

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande

Message has been sent successfully.