Fitou – 2585

596,000 € · Borgarhus · NYTT PRIS !
Ett stort och majestätiskt hus som består av två delar, det ligger i Fitou mitt bland vingårdarna, mellan Medelhavet och bergen.
Första delen:
På bottenvåningen på 110 m2 med högt i tak, en stor hall, 3 stora vardagsrum/samlingsrum, 1 sovrum med eget badrum med toalett samt ett öppet professionellt kök med utgång till den anlagda trädgården på 135 m2.
På fösta våningen också på 110 m2, fyra sovrum, alla med duschrum och toalett. På andra våningen, en mycket ljus lägenhet på 140 m2 med en mezzanin på 20 m2. Den här kan hyras ut separat. Även här är det mycket högt i tak.
Den andra delen är helt ny, inredd år 2017 enligt senaste standard.
På bottenvåningen, ett stort vardagsrum på 70 m2 med utgång till gatan via en veranda med stora glasdörrar, toalett med handfat.  En trappa upp, resten av lägenheten med 2 vackra sovrum, varav ett på en mezzanine samt ett full utrustat kök öppet mot matrummet.
Här finns även en tvättstuga med utsikt över trädgården.
Huset är energisnålt tack vare att centralvärmen matas från en värmepump och varmvattnet värms med solpaneler i kombination med en värmepump. Dessutom är huset i stort sett självförsörjande på elektricitet tack vare solpaneler.
Fastigheten säljs fullt möblerad och inredd.
Den är idealiskt belägen halvvägs mellan Narbonne och Perpignan, 3 km från avfart 40 på motorvägen A9 och bara 15 min till stränderna Leucate och La Franqui. För vandrare och cyklister finns det gott om utflyktsmål inom räckvidd.

I dag drivs fastigheten som ett Bed & Breakfast med god ekonomi

 

Plats

Fitou, Frankrike

Contact

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande

Message has been sent successfully.